Verkocht

Oude Sluisweg 3-3a
7478 RJ Diepenheim

261 m² wonen
4630 m² perceel
1 badkamer
3 slaapkamers
Paradijselijke plek in het buitengebied met extra Praktijk-Woongebouw
VERKOCHT

Wauw, wat een paradijselijke plek!

In het buitengebied van Diepenheim vind je op een schitterende plek (4630 m2) deze goed onderhouden woonboerderij. Wanneer je de woning binnenkomt word je direct verrast door het prachtige uitzicht over het coulisselandschap. Iedere dag opnieuw geniet je van het weidse uitzicht, de passerende reeën, hazen, steenuiltjes en fazanten in de tuin. Bij de woning horen ook bijgebouwen voor opslag, sauna, garage en in de tuin een zwembad.

Bovendien hoort bij deze woning een separate bedrijfsruimte van maar liefst 96 m2, die uitermate geschikt is als mantelzorgwoning of verhuurd kan worden als vakantiewoning.

Dit object ligt in de Hof van Twente. Ondanks de vrije ligging hoef je niet ver voor allerlei voorzieningen. Diepenheim, het Stedeke, ligt op enkele autominuten en beschikt over een goede middensrand, basisschool en sportfaciliteiten. Bovendien is het een centrum voor beeldende kunst en niet te vergeten bevinden zich daar maar liefst 6 prachtige kastelen. Bovendien ben je zo op de A1, ook Hengelo, Enschede, Lochem en Deventer zijn vlot te bereiken.

Algemeen:

De woning kent de volgende indeling:

Begane grond:
Naar Twents gebruik kom je binnen via de keuken. Een nette, heldere keuken met hoekopstelling, kastenwand en inbouwapparatuur. Wasruimte voor wasmachine/droger en cv-installatie. Grote L-vormige woonkamer met haard, aparte zithoek en grote schuifpui in de achtergevel. Badkamer met douche, ligbad, badkamermeubel en toilet. In de hal tref je de officiële entree plus een kantoor.

Verdieping:
Overloop, 2 slaapkamers, 2e toilet en zolderruimte

De vrijstaande bedrijfsruimte, gebouwd in 2008 bestaat uit een grote werkruimte van maar liefst 38 m2, daarnaast nog 2 werkkamers annex slaapkamers. Er is een efficiënt ingerichte keuken met inbouwapparatuur. Een werkkast met stortbak en cv-installatie, toilet en een 2e grotere toiletruimte waarvan eenvoudig een badkamer kan worden gemaakt. Met een vlizotrap bereik je de zolder.
Dit bedrijfsgebouw heeft ook de bestemming van verblijfsruimte en is uitermate geschikt om als mantelzorgwoning te worden gebruikt. De gemeente Hof van Twente wil onder voorwaarden een woonbestemming afgeven. Achter de bedrijfsruimte is ook nog een fundering aanwezig omdat in het verleden een bouwvergunning is verkregen voor verdere uitbouw van de bedrijfsruimte. Op het perceel is ruime parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:

• De woning en tuin zijn afgelopen jaren goed onderhouden.
• De keuken is vernieuwd in 2011. Voorzien van vaatwasser (2021), 5-pits gasfornuis met oven, koel/vriescombinatie, apothekerskast.
• Cv-installatie van de woning is van 2011.
• Cv-installatie van de bedrijfsruimte is van 2009. • In 2021 zijn alle, zowel al het binnen als buiten, schilderwerkzaamheden verricht.
• Het zwembad folie dient vervangen te worden, verder is alles in perfecte staat en de pomp functioneert goed.
• De gemeente is onder voorwaarden bereid een woonbestemming af te geven voor de bedrijfsruimte.
• De bedrijfsruimte is zo ontworpen dat deze gemakkelijk als mantelzorgwoning, B&B of vakantiewoning kan dienen.
• Bijgebouw: werkplaats, sauna en douchegelegenheid, kantoor/atelier met nieuwe betonnen vloer (2021).
• Inhoud woonboerderij 657m3.

VERKOOP DOOR SCND VASTGOED
De verkoop verloopt via SCND Vastgoed, een moderne makelaardij uit Laren gld. Wij werken samen met diverse partners zoals o.a. mijnhuisverkoopikzelf. nl en daarbij bieden wij verkopers de kans tijdens het verkoopproces veel zelf te doen!

In de koopakte wordt in ieder geval opgenomen:

  • Een bankgarantie/ waarborgsom van 10% van de koopsom.
  • Een asbestclausule.
  • Een ouderdomsclausule.