huis.svg

Makelaardij

Aanbod nu bekijken knop .jpg

SCND Vastgoed is een moderne makelaar die een andere werkwijze én prijsbeleid hanteert dan de meeste traditionele makelaarskantoren. Bij ons kiest u gewoon zelf hoe en wanneer u de verkoop van uw huis wilt starten.

SCND werkt met stappenplannen en niet met courtages maar met vaste prijzen per dienst, zo heeft u helemaal zelf de regie!

Wil je dat wij alleen een koopakte opstellen of wil je dat we alleen je woning op Funda aanmelden? Het kan ook goed zijn dat u zelf al een koper heeft gevonden, dan stellen wij alleen een koopakte voor u op. Wil je misschien je huis laten restylen en vervolgens de foto's zelf maken? Of wil je alleen eens weten wat je huis nu waard is en een waardebepaling laten uitvoeren?

Dat kan allemaal, jij kiest gewoon zelf welk advies je nodig hebt!
Het beste zijn onze stappenplannen misschien nog wel te vergelijken met een menukaart: "je kiest zelf waar je zin in hebt en wat je wilt betalen maar een compleet 5-gangen menu kan ook!"

Op voorhand zijn onze kosten en voorwaarden (per stap) inzichtelijk gemaakt.
Geen verrassingen achteraf!

SCND werkt veelal digitaal. Dus geen stapels documenten en uren printwerk.
Een gigantisch bedrijfspand, glossy taxatierapporten, fancy apparatuur, wollige vaak onbegrijpelijke teksten, juridische termen en de benodigde vakjargon is bij ons niet inbegrepen.
SCND hanteert niets van dat alles, zo houden we onze dienstverlening begrijpelijk en betaalbaar voor jou.

VERKOOP vanaf € 750,- (excl. btw)

Altijd inclusief aanmelding Funda (via 1 van onze partners) en het opstellen van een koopakte!