Sem Lankhorst

(Junior accountmanager / Stagair)

Mijn naam is Sem Lankhorst, geboren en getogen in Lochem.
Op dit moment studeer ik met enthousiasme voor Junior Accountmanager in Almelo. Vorig jaar liep ik stage bij SCND Vastgoed in Laren en dat is zo goed bevallen dat ik nu terug ben voor een halfjaar durende stage.

Ik ontdekte mijn passie voor de makelaardij en vastgoed tijdens mijn eerste stage. Het bouwen van sterke relaties en het begrijpen van klantbehoeften sprak me enorm aan. Nu combineer ik mijn studie met werk in de horeca van Klein Dochteren, waar ik mijn sociale vaardigheden verder ontwikkel en gasten een geweldige ervaring bezorg.

In mijn vrije tijd geniet ik van ontspannen momenten op zonnige terrassen met vrienden en ben ik een gepassioneerde jeugdtrainer voor voetballertjes onder de 11. Ik speel zelf op de positie laatste man in de JO-19-1 (1e Klasse) bij de Witkampers in Laren. Vanuit deze positie heb ik volledig overzicht over het veld en kan ik mijn medespelers coachen. Voetbal biedt mij fysieke uitdaging en een gevoel van saamhorigheid.

Kortom, mijn leven is divers en boeiend. Of ik nu ontspan met vrienden, training geef aan de jeugd of mijn eigen krachten test op het voetbalveld, elke ervaring draagt bij aan wie ik ben. Bedankt voor je bezoek aan mijn pagina, en wie weet, zien we elkaar binnenkort op het veld of op dat gezellige terras in Laren!