Cindy Roelofs

(Eigenaar / Makelaar)

Ik ben geboren en getogen te Lochem en inmiddels woonachtig in Laren (gld) waar ook sinds 2021 ons kantoor is gevestigd.

Mijn studietijd ben ik gestart met 2 jaar Bouwkunde, toen 4 jaar Vastgoed & Makelaardij en daarna heb ik de SVM-opleiding doorlopen.

De afgelopen jaren heb ik jaarlijks specialisatie vakken gevolgd aan de (ASRE) Amsterdam school of Real Estate.

Na diverse jaren dienstverband als makelaar bij een makelaarskantoor in Deventer en later als taxateur, accountmanager en salesmanager bij een landelijk gemeentelijk taxatieadviesbureau heb ik in 2017 SCND Vastgoed opgericht.

Een vastgoed adviesbureau dat méér doet dan alleen makelaardij. Denk bijvoorbeeld aan interieur ontwerp 2D en 3D, (nieuw-) bouwbegeleiding én het op inhuurbasis werken voor diverse gemeenten als Amsterdam, Amstelveen, Woerden, Lochem, Apeldoorn en Deventer.

Bij SCND doen we alles een beetje anders dan de traditionele kantoren! We beginnen altijd met uitleg in begrijpelijke taal, persoonlijke keuzemogelijkheden en bieden onze diensten aan voor vaste en betaalbare prijzen.

Prive ben ik graag te vinden in het bos met teckel Joop óf zit ik met vrienden/ familie op een zonnig terras onder het genot van een heerlijk vinootje!