Verkocht

Louise de Colignylaan 26
7242 BV Lochem

66 m² wonen
184 m² perceel
1 badkamer
3 slaapkamers
Starterswoning op een ruim perceel met diepe tuin op het Westen
VERKOCHT

KLAAR VOOR DE START!

Aan een rustige weg gelegen tussenwoning met eigen schuur en een diepe achtertuin gelegen op het Westen. De woning is altijd netjes bewoond en heeft diverse voorzieningen. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om er je eigen thuis van te maken!

Indeling

Begane grond: De begane grond heeft een hal met meterkast (6 groepen, 2 hoofdschakelaars en glasvezelaansluiting) en toilet. Doorzonwoonkamer met spanplafond. Aparte keuken met openslaande deur naar de tuin en overkapping. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en oven.

1e Verdieping: De 1e verdieping heeft 3 slaapkamers met inbouwkasten, een nette retro badkamer met deels granito vloer, douche, wastafel en designradiator. De 2 slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van screens.

2e Verdieping: De 2e verdieping is toegankelijk middels een vlizotrap en biedt nog mogelijkheden om extra woonoppervlak te creëren (plaatsen dakkapel c.q. dakopbouw) en volwaardige verdieping van te maken.

Buiten:
Via de deur in de keuken bereikt u, over de gehele breedte van de woning, een vaste licht-doorlatende overkapping. Deze biedt een droge doorloop naar de schuur. Door het elektrische screen volledig af te sluiten kun je het hele jaar door samen met familie en vrienden heerlijk buiten genieten. Diepe achtertuin met stenen geïsoleerde schuur met bitumineuze dakbedekking met wasmachine-aansluiting en CV-opstelling. Overkapping over de gehele breedte van de woning welke middels een elektrisch screen is af te sluiten. De tuin is tevens te bereiken via een achterom.

Het huis is volledig voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Door het goede onderhoud aan de buitenzijde kunt u uw tijd investeren in de binnenzijde. De woning is gelegen in een rustige woonwijk met (basis)scholen, supermarkten en op ca. 10 min loopafstand van het stadscentrum van Lochem.

Algemeen:

  • Bouwjaar : 1963;
  • Isolatie : dakisolatie en isolerende beglazing (kunststof kozijnen);
  • CV-ketel : Daalderop (2013) geplaatst in schuur;
  • Buiten : Overkapping met elektrisch screen, schuur en een diepe tuin met achterom.

Inhoud : ca. 242m³;
Woonoppervlakte : ca. 66m² (exclusief 2e verdieping);
Gebouw gebonden buitenruimte : ca. 15m²;
Overig inpandige ruimte : ca. 35m²;
Perceeloppervlakte : 184m²;
Energielabel : klasse E;
Aanvaarding : per direct.

In de koopakte zal o.a. het volgende worden opgenomen:
•De niet-zelfbewoningsclausule; dit betekent kortweg dat de verkopende partij niet bekend is met de woning, aangezien deze hier niet zelf heeft gewoond en bekend is met de woning alszijnde bewoner.
•10% bankgarantie/waarborgsom.